Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

MCFA-TICA 12 Ring International Cat Show [13.11.10 - 14.11.10] @ Tropicana City Mall

THE BIGGEST CAT SHOW IN MALAYSIA EVER..!!




Ni Cat Show yg seterusnya... anjuran MCFA hurmm kali ni agak mahal sikit fees dia sbb 12 Ring dan dijalankan selama 2 Hari.. walaupun agak mahal.. tapi saya rasa seronok dan yang paling penting sebenarnya dah ketagih join Cat Show ni.. kalau boleh sume Cat Show nak join... Nak tgk tahap keupayaan kucing2 saya...

Walaupun saya dgr berbagai2 cerita berkenaan panganjur ini.. Tapi itu tak mendatangkan apa2 masalah pada saya.. pada saya sekiranya pihak penganjur xda buat apa2 pada saya xda mendatangkan masalah.. so saya x kesah.. sbb mayb tu masalah antara mereka.. As long pihak penganjur okay dengan saya.. so saya pon tiada masalah dengan mereka...

To Boo Boo & Furby, pasal Cat Show ni la mummy kene ikat perut tau.. nak kasi kamu berdua masuk punye pasal.. mummy da berkorban.. so jgn nakal2 tau.. sian kat mummy...

Sekarang ni counting time saja.. dah dekat dah ni..so Boo Boo & Furby.. jangan nakal2 ye.. kamu berdua ni keje main je.. kang jadi pape lak nanti.. bulu tertobek la ape la..ganas sgt..! so sory.. untuk minggu ni mummy kene kurangkan aktiviti kamu berdua.. heee...

_______________________________________________________


* Update on Results

Day 1 - 13 November 2010

HHP Kittens - (401 - Furby)

Ring 1

Judge : Ms. Linda Kay Ashley (Oregon)
Result : -

Ring 2

Judge : Ms. Kathrine Marshall (California)
Result : Best HHP Kitten

Ring 3

Judge : Ms. Pamela A.Barrett
Result : 3rd Best HHP Kitten

Ring 4

Judge : Ms. Nancy Parkinson
Result : 9th Best HHP Kitten

Ring 5

Judge : Ms. Erin Brown (Australia)
Result : Best HHP Kitten

Ring 6

Judge : Mr. Luiz Paulo (Brazil)
Result : 8th Best HHP Kitten

HHP Adult - (427 - Boo Boo)

Ring 1

Judge : Ms. Linda Kay Ashley (Oregon)
Result : Best HHP Cat

Ring 2
Judge : Ms. Kathrine Marshall (California)
Result : -

Ring 3

Judge : Ms. Pamela A.Barrett
Result : -

Ring 4

Judge : Ms. Nancy Parkinson
Result : -

Ring 5

Judge : Ms. Erin Brown (Australia)
Result : 2nd Best HHP Cat

Ring 6

Judge : Mr. Luiz Paulo (Brazil)
Result : 2nd Best HHP Cat
 
Day 2 - 14 November 2010

HHP Kittens - (401 - Furby)

Ring 7

Judge : Ms. Linda Kay Ashley (Oregon)
Result : 6th Best HHP Kitten

Ring 8

Judge : Ms. Kathrine Marshall (California)
Result : -

Ring 9

Judge : Ms. Pamela A.Barrett
Result : 4th Best HHP Kitten

Ring 10

Judge : Ms. Nancy Parkinson
Result : 3rd Best HHP Kitten

Ring 11

Judge : Ms. Erin Brown (Australia)
Result : 3rd Best HHP Kitten

Ring 12

Judge : Mr. Luiz Paulo (Brazil)
Result : -

HHP Adult - (427 - Boo Boo)

Ring 7

Judge : Ms. Linda Kay Ashley (Oregon)
Result : -


Ring 8
Judge : Ms. Kathrine Marshall (California)
Result : -

Ring 9
Judge : Ms. Pamela A.Barrett
Result : 6th Best HHP Cat

Ring 10
Judge : Ms. Nancy Parkinson
Result : 6th Best HHP Cat

Ring 11
Judge : Ms. Erin Brown (Australia)
Result : -

Ring 12
Judge : Mr. Luiz Paulo (Brazil)
Result : -


Full Result..?? Click Here..!


1 comments:

Redzuyatt's said...

Test

Post a Comment

There was an error in this gadget