Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

5th - Boo Boo

Type : Cat
Breed : Maine Coon + Persian
Gender : Male
D.O.B : 03 September 2009
Color : Red & White
Size at Maturity : Large
Hair Length : Long
Vaccinated : Yes
Dewormed : Yes
Spayed/Neutered : No


Boo Boo adalah kucing idaman saya... walaupun dia tak pure maine coon.. tapi saya rasa berpuas hati dapat memiliki dia. Boo boo ni saya & hubby da lame tengok.. dari awal 2010 da lame di usha.. huuu... hampir tiap minggu xde buat ape2 kami akan ke petshop ni semata-mata nak tgk boo boo ni la... asyik main je dgn dia.. Kami regular customer kat petshop ni... So da skian lame tgk staff nama mimi dia ckp kalau nak beli beli cepat sebab da ade org tanya2 jugak kat Boo Boo ni.. tunggu punye tunggu akhirnya kami pon membelinya.. n bg la nama boo boo.. saya x suke nama panjang2 sbb susah nak panggil nt...

Boo masa kat petshop baik je..bukak cage pon dia xnk kuar.. tp bile da jaga dia.. dia la no 1 nak kuar dlu.. huu nakal yg amat.. makan pon byk.. rasa seronok n bangga dapat memiliki boo boo..

Playtime..!


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget