Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

2nd HHP National Cat Show 3 Ring [19.12.10] @ The Mall

Cat Show lagi.... hurmmm habis la duit mummy camni... tp tak apa.. seronok punye pasal saya akan try bodek hubby saya..!! heee...

Cat Show kali ni akan diadakan di The Mall.. hurmm tau tak kat mane..? ala yang kita panggil yaohan dulu2 tu... dekat je dengan rumah saya.. so lebih mudah la.. tak sampai 10 minit pon boleh sampai klu x jam la..
 
Berminat nak sertai..?


Emailkan peyertaan anda ke :


Sertakan butir2 berikut :
Nama Pemilik :
No. H/P :
Nama Kucing
Tarikh Lahir Kucing :
Jantina Kucing :
Long Hair / Short Hair :

Nota : Tiada had penyertaan, pemilik boleh menghantar seberapa banyak penyertaan.

Cepat pertandingan dibuka kepada 200 penyertaan berbayar.
Tarikh tutup : 12 December 2010
Untuk maklumat lanjut anda boleh layari : www.petfinder.com.my / email sahaja ke klcatshow@yahoo.com


Untuk Cat show ini.. saya telah mendaftar Boo Boo & Furby. bukan terlalu lebihkan or sayang mereka.. tapi mereka ni je yang dah bersedia utk show.. yang lain tu sbb tak vaksin lagi.. Mummy dia xda duit.. heheee.. tapi jangan risau.. Klu Kiki da sihat nak msukkan Kiki jgak.. begitu jugak Duke, Pirate & lain2.. tp mummy nak masukkan yg gomok2 je... so kamu sume makan la byk2 n tgk jugak fulus mummy klu ade duit nak vaksin kamoo.....tapi mummy akan cube ye.. heee.. 

**Update untuk result show

Furby [Male Kitten Long Hair]

Ring 1
Ms. Permanawati - None

Ring 2
Mr. Ricky Low - 3rd Best HHP Male Kitten Long Hair


Ring 3
Ms. Lucy Teo - None


Boo Boo [Male Adult Long Hair]


Ring 1
Ms Permanawati - None


Ring 2 
Mr. Ricky Low - Best HHP Male Adult Long Hair


Ring 3 
Ms. Lucy Teo - None



 
 
 

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget