Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Koleksiku

Post ini bertujuan menunjukkan koleksi2 bermotifkan kucing yg saya miliki. Walaupun masih x seberapa banyak tapi saje2 jela.. mane tau ade yg berminat ke kan..? hahahaa..... 

1. Keychain (Terus guna untuk kunci ofis)

 Keychain ni pemberian rakan sekerja yg baru balik dari site untuk project di Sarawak..
Thanks Annie J. Parker..!!Like it so much..!

2. Birthday Card

Hari tu jalan2 la time lunch... sekali nak balik ternampak la kad ni.. nak beli untuk sape..? pun tak tahu.. yang penting sambar jela dulu...

3. Beg [Penang]

 Beg ni dibeli masa pergi penang 2 minggu lepas.. orang pergi penang cari jeruk2 saya sibuk cari barang bermotifkan kucing haha.. jalan2 kat Batu Feringgi terjumpa beg ni beli la.... My Hubby belikan..! Thanks En. Mohd Redzuan Said....


4. Keychain [Penang]

 Ni pun beli kat penang.. asal nampak je sambar je..

5. Replika Kucing [Penang]

Masa pergi penang ni mmg hunting ole-ole bermptifkan kucing je.. baik pergi kuching, Sarawak kan..? haaa.. Ni pun my hubby yang belikan... Thanks again Daddy..!!

2 comments:

umi_e said...

banyak juga ole2 'kucing' dari Penang eekkkk

*ingatkan bila gi Kuching je baru jumpa banyak ole2 kucing ;)

** Suka simpan 'kucing' juga :)

KaTTe'PuSS said...

heee samela... penang byk jugak... bukan ape.. klu da g memane tu mata sayer sebok ke gambo kucing je.. tu yg nmpk je ape2 brg kucing.. walau sebesau kuman.. heee...

Post a Comment

There was an error in this gadget