Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Boo Boo Love Tam..!!

Hurmmm ini lah pengalaman pertama saya nak mating kan dua ekor kuicng saya Boo Boo yang mempunyai baka Persian + Maine Coon dan Tam yang mempunyai baka Persian + Domestic Long Hair... hurmm haritu da nampak gatal da masing2 ni... tp bila dah dikurung sama2 buat hal sendiri pulak.. takpela tunggu je... sbb Boo Boo ni lambat sikit gatalnya.. hhaaaa... x sabar nak tengok nak mereka ni kuar wane ape... last Time Tam Preggie dengan kuicng mane tah dapat la si Furby dan adik2 yang lain semua warna hitam.. hahhaa....


Memang ada plan nak memandulkan mereka ni.. tapi sayang la... cuma nak tengok anak mereka ni macam mana... lagipun saya masih mampu  untuk menjaga tambahan kucing lagi...dan mungkin boleh beri pada sesiapa yang betul2 dapat menjaga kucing dengan baik kelak...

Nanti saya akan updatekan lagi bila si Tam dah Preggie..!! Buat masa in kite tungggguuuuuuuuuuuuuuuuu.....









2 comments:

My A,B,C,D...... said...

huhuhu...x sabar nak tgk warna ape nanti keluar.....

Redzuyatt's said...

tu la.. tp rasa diorg ni x jalan2 lagi pon.. boo boo ni slow sikit.. very soft purrson.. hahaaa...
tgh pk ni wane pe.. dlu tam enam2 ekor hitam je.. bederet je anak2 dia main..hihihihh...

Post a Comment

There was an error in this gadget