Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Idamanku...

Wahhh tajuk x hengat punye... ini la tengah berangan ade rumah nanti nak buat macam mane lak umah2 utk bebudak ni... ofcourse akan buat yang terbaik punya... dan cantik menepati design2 terkini.. hahaa.. maklumla A-My diorg ni designer so kene la kene ngn title A-My nya.. hahaaa...

Sekarang pun dah ready kumpul2  material yang nak digunakan nanti.. cume plan sahaja yang xda buat lagi.. yela.. tak tahu nanti umah camne yamg A-My diorg ni nak beli...hmmm..  still dalam satu bilik yang besar.. tp xnampak mcm cage.. keliling akan boleh dibuka bile2 nak.. n malam.. kite tutup la.. bahaya bagi diorg ni kuar malam2...

Akan ada water feature.. rumput.. tiles.. dan bagai2 finishes.. walaupun terkurung.. tp tempat yg selesa dan besar.. so bile kene kurung pon diorg ni masih jumpe rumput dan sebagainya... hurmm.... Nantila tunggu saja bila da ade rumah nanti...

Tp gambar2 ni la menjadi inspirasi saya.. Rumah yang mesra kucing.. huuuu


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget