Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Meooww..!! ~ Promosi Car Sticker & Etc..!!!!

Actually bisness ni under baby punye blog lagi satu... Redzuyatt's kami menjalankan bisness printing Banner, Backdrop, Bunting, Sticker dan sebagainya... Di sini baby nak ambil peluang untuk semua Cat Lovers memiliki Car Sticker tersendiri... dengan harga yang murah..~~!!

Pasti kebanyakan anda rasa seronok dan teringin untuk memiliki car sticker (yg selalunya di tampal pada cermin belakang kereta anda)...gambar 'anak2 bulus anda sendiri..! Apa yang menarik anda boleh memiliki car sticker yang sama dengan header  Blog, Pet Shop, Cattery anda dan sebagainya...

Pada yang berminat bolehla tinggal kan komen anda dibawah...

 Anda perlu sertakan : - 

(Untuk yang ingin print sebijik macam header blog) - design sedia ada

- Emailkan saya fail header blog anda.
(tak kesah apa2 format - Photoshop, AI, JPEG, PDF & etc) perlu diingat pada yang hantar JPEG mestilah menghantar imej yg resolution nya tinggi kerana saya tidak bertanggungjawab diatas kualiti printing yg kurang memuaskan.

(Untuk yang tidak mempunya apa2 design) - design baru
- Emailkan saya butir-butir yang hendak anda tulis pada Car Sticker serta konsep anda.
- Gambar yang hendak dimasukkan - imej yg hendak dimasukkan cthnya background dsb. (pls seboleh2nya jangan bg gambar handphone kerana kualiti selepas print pasti tidak memuaskan) - Unlimited.
- Beri gambaran bagaimana design Car Sticker anda.. susun atur gambar dan tulisan.
(saya akan designkan untuk anda dan email pada anda untuk approval.

Harga

Sekeping RM15.00 - printing sahaja (design sedia ada)
- sekiranya anda print sebanyak 2 keping atau lebih, ia akan berharga RM10.00 untuk sekeping

Design Baru tambah RM3.00 - bayaran untuk satu kali sahaja
- menjadikan harga sekeping RM18.00
- harga print yg kedua RM 15.00
- harga print utk kali ketiga RM 10.00

Saiz 
- (akan diconfirmkan esok)

Cepat pada yang berminat..! baby akan print mengikut peringkat... printing pertama baby akan jalankan pada 15 April 2011..!! so tarikh tutup untuk menghantar file sticker anda adalah 14 April 11.59p.m.... hahahaa.... 

Promosi..~~PURRCUMA !! pada sesiapa yang menempah sebelum 10 April 2011, dan harga tempahan melebihi RM25.00, anda akan menerima Car Sticker (kecil) untuk diletakkan di cermin hadapan kereta anda.

* cas penghantaran tambahan akan dikenakan bagi yang tinggal di luar kawasan yang sewaktu dengannya..!!

*Setiap tempahan anda, saya akan sumbangkan sebanyak RM3.00 utk tabung2 serta badan2 kebajikan yang membantu anak2 bulus yang terbiar, sakit dan sebagainya..
Bantulah mereka yang memerlukan...!! 
Berseronok disamping itu kita beramal..!!
Lebih banyak tempahan..! Lebih banyak mereka akan menerima..! 

Email Add : redzuyatt@gmail.com 

 


Contoh- Contoh

(akan baby upload nanti - internal error x boleh upload gambar pulak)


Contoh Car Sticker
Kami..!!
(Contoh2 lain dan selebihnya akan baby upload kemudian)
















2 comments:

aby said...

salam ziarah Katte,

nanti boleh la tempah gamba, Damia, Letto, Nash dan lain ...
familiar dgn nama2 tu kan ...

blog k hani dan hubby ...
http://dorobeescattery.blogspot.com/

KaTTe'PuSS said...

Kak Hani & Hubby,

Ok.. da bukak da blog.. n dah follow.. huuu...
ape2 just email saye yer...

Post a Comment

There was an error in this gadget