Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Kehidupan Bersama Haiwan Peliharaan Anda..!!!

Harini dekat ofis tak seberapa busy so kami sebagai designer terpaksa mengisi masa yang ada tu dengan menelaah buku2 design yang ada di library opis baby ni... belek punya belek terjumpa la satu buku ni.. pilih buku ni kononnya baca sbb nanti klu ade umah sendri leh la dapat idea cmne nak membega rumah.. skali tgk punye tgk terbenti plak kat satu bahagian ini.... yg terus mnyegarkan mata ku yg mengantuk ni.. heeee...


Nama Buku :
200 Tips For Apartment Design
Copyright 2008 for Asian edition by Azur and LOFT Publications


Penerbit :
Azur Corporation 



Sebahagian kecil buku ini menyelitkan bahagian 'Living with Pets'.. Kehidupan bersama Haiwan Peliharaan. Menarik bukan..???
Dibawah ini adalah sebahagian kecil berkenaan topik ini.. walaupun mempunyai cuma 4 muka surat dari 799 muka surat tapi sudah cukup memberikan idea pada sesiapa yang pentingkan kehidupan mewah dan moden dan dalam masa yang sama mempunyai haiwan peliharaan serta ingin mempunya perabot khas untuk mereka.. pendek kata perabot yang xnampak seperti hak milik haiwan peliharaan kita la... 







Direktori
(Di sini Baby sertakan laman web bagi jenama produk yang tertera digambar pada sesiapa yang ingin mengetahui lebih detail mengenai produk2 serta design2 untuk si comel anda... mane tau ada yang nak cari idea untuk DIY ke..huuu.. klu ye buat lebih hantar kat Baby 1 ye.. huuu)




HEPPER


HOLDEN DESIGN


COSMOPOLITAN CANINE


BARK DECO


KITTY POD/ELIZABETH PAGE


PET INTERIORS


CAT INTERIORS


MODERN CRITTER


ATELIER OI-SA


MARMALADE PET CARE

1 comments:

KaTTe'PuSS said...

mane pegi gambo aku ni..!!!!

Post a Comment

There was an error in this gadget