Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Tag & Award Cenow dari Cenow man....;-)

 
Arrgghhh tidak... terkena tag nih..hahaa. first time kene.. tu pon Sis DC yang membuatkan ku terkena tag ini.. tak pernah2 ni.. tetibe je baru bergiat memblogging dah kene.. huuu neway thanks....
 
Terima kasih saya ucapkan kepada bla bla bla..kerana memberi saya anugerah yg tidak terhingga ni.. bla... bla.. bla.. ceh da mcm grammy awards lak...

cantik award ni tejuk je tgk.. hahaaa... rasa cam nak titon kat pale cenow man ni..heee....
tuan yang membuat award ni pon secomel cenow man ni...

Ni jela yang dapat baby jawab untuk permulaan ini...
 
 
1) Bila korang suka tulis entry?
Selalunya malam la... sbb opis hampehhh blocked internet access...xleh nak wat pape.. slalu mlm akan cari bahan kumpul2 n email to email opis... sok time keje nak ngulor jap buat la karangan ringkas2 kan taip ape yang patot... n malam balik keje tinggal post je...
heeee...

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
 Boleh la jugak... tp malam jela.. sbb siang xleh nak jalan.. opis suh keje..!!

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
Sshnya nak jawab...Sbnrnya saya ni baru lagi bergiat dalam blogging2 ni.. hurmmm so xla byk sgt... tapi yang paling penting sayer msti singgah blog Sis DC sbb best sgt2 macam2 ada wooo... very informative..!! n tomey tucengnya...
- dan juga semua blog yang saya follow...

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML?
Assalamualaikum.. mmg comey ar cute miut mcm cenow je jugak.. xmekap da cantik.. mekap lagik la tantek..!! hot... heeee... cair nt cenow nie...
(tapi dapat ke jumpe.. heee...)

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
 Xla dpat tag byk eak... tp nak kacau la kengkawan yg lame berdiam je ni.. nape eak.. huu...

1. Blog Mummy Yana
 
agaknya tiga cukup la ye untuk permulaan nih.. hee.. pening nak memikirkan nih.. hahaaa.... 
 

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget