Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

3rd HHP Malaysia Cat Show [27 Mac 2011] - Preview




Ha..! acara yang dinantikan tahun ini.. huuu.... 3rd HHP Malaysia Cat Show... cat show anjuran Cats Lover Club ni dah lama saya turut serta, sejak dari show yang pertama lagi...  sblm2 ni hantar dua ekor je..n kali ni berfikir nak hantar hampir satu rumah la... wahhh.. heee

Walaupun show ini hanya 3 Ring.. tapi kemeriahan sepanjang show anjuran kelab ini dapat dirasakan...

**Nantikan update  dari saya untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.. untuk poster yang baru dan lain2 dari pihak penganjur...

Atau anda boleh terus menghubungi pihak penganjur berkenaan show ini melalui email di bawah....




5 comments:

Princess Ayang said...

baby, any update pasal show ni sms yana eh..nk masuk, tp takut xde masa nk online..

KaTTe'PuSS said...

ok will do.. dont worry.. msti leh menang kan..?? kate dua2 tu da gebuu sbb da kene zass.. hahahaa....

Princess Ayang said...

baby, yana dh register tp blom bayar..tp tiba2 rasa mcm xnk masuk lak...sebab budak2 dh besar, xlarat nk handle sorg2..xde helper..

KaTTe'PuSS said...

hahhaaaa yeke..?? asal lak xnak.. baby pon da register 4 ekor. tp x bayar lagik la.. huuu... masuk jela.. boleh je.. plahan2...

anizarina said...

hi katte..rina here..sorry nk tnya sikit..rina nie 1st time join show nie..mmg 0 knowledge ttg apa yg akan berlaku..apa yg kucing kita kene buat nanti? wajib ke bawak baju kucing tuh? apa lagi yg kene standby?rina mmg tak tahu apa2 nie :( ..tak pernha berkesempatan tgk cat show dr mula smpi akhir :(..hpe to see you there

Post a Comment

There was an error in this gadget