Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

All About Cats ~ Henry Cats

Hai ape kabar sume...lame baby x update blog ni.. hehe demam + last time blogger ade prob...
 
Just nak kongsi satu cite ni je... aritu 2 mgu lepas pergi kat I Setan KLCC.. saje2 la jalan2.. skali g ke bahagian Household dekat dgn Supermarket jalan punye jalan jumpe lak satu corner Henry Cats..! hahah.. jual brg2 bermotifkan kucing..~ ade jugak anjing tapi x banyak sgt.. wahh tgk geram2 belaka.. tp x beli pon.. sbb harga mahal la imported.. x mampu(lebih baik beli brg2 utk my furrkids)..huuu~.. paling murah pon dalam RM20++ untuk handphone chain je - beg2 dan lain sumenya rm100++ hahaa mampu cuci mata jela.. ape2 pon enjoyy pix ni...
 
Tapi seyes cantik2...!!~~
 
Pada yg nak mengetahui lebih lanjut berkenaan product ni boleh la layari website ni... www.henrycats.com
 


 ** 3 gambar di atas ihsan daripada Mohd Yussrin dan isteri Nora Jaafar...
(hahahaa.. aritu nak ambil gambar lain takot lak nt kene mara ngn org tu.. dapat amek 2 gmbr dibawah ni je secara sorok2 heee...)


 
 
 

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget