Please Like Our Page

Redzuyatt's ~House Of Furrkids~

Pets Pow Wow @ The Mines [17.04.2011]

Salam & Hye readers...  kali ni baby nak masukkan gambar mase Pets Pow Wow @ The Mines.. Baby & Hubby datang pada hari Ahad 17.04.2011 sebab pada hari kedua ni ade Cat Fun Show anjuran KELAB KUCING MALAYSIA (KKM)...


Ini adelah show pertama baby dengan KKM sbb sebelum ni mmg xpernah join catshow yg dianjurkan pihak mereka...Kami bawak 2 ekor iaitu Boo Boo & Munchy's .. ni ada lah show pertama munchy's dan disebabkan keadaan yg sejuk didalam kemah itu munchy's terus kene flu...sian dia.. n ramai yg xpercaya dia dah 3 bulan..yela dia munchkin tu yg kecik je...sian dia...~~ tapi xpe.. tgu dia besau sikit lagik..~~~!!

Walaupun pada show ini x memenangi ape2 tapi baby enjoy sbb just nak ambil pengalaman Catshow bersama KKM....yela masa ni kucing sume last minit tidak dalam condition yg elok.. tapi nak buat mcm mane.. just masuk je.. yg penting dapat la door gift...

Ya Allah hari panas betul masa ni... pening rasa kepala tapi terpaksa bertahan... kali ni dtg show bawak askar 2 org.. anak buah baby sebab yg sorg ni si ALA nak masukkan dia pertandingan mewarna n kakaknya NURIN saje je nak ikot....untung jugak ALA ni masuk...dapat lah No.2... Tahniah ALA...!!!~~ ok la dah xtau nak membebel ape lagi.. da x larat da ni.. heeee...


Apa2 pon.. enjoy gambar2 ni ye...~~
p/s : gambar x byk sebab xlarat panas betul ooo... time ni...

 ALA @ PERTANDINGAN MEWARNA
(NUR AZRA ZULAIKHA) 





PETS VILLA BOOTH..!!~




CAGE DECORATION CONTEST


CAT FASHION SHOW

CAT FUN SHOW





DOGGIES...!!







1 comments:

Anonymous said...

salam..
tme kch ade gak pic kucin sy dlm nie...hihihihihihihi..
american curl telinge tegak yg puteh tompok itam..ms catshow kat mines hr 2..BERE...:)

Post a Comment

There was an error in this gadget